Dijous, 20 de juny de 2024         Tamany de lletra :  Lletra gran  . . .  Lletra menuda
Olocau.ORG utilitza galetes amb finalitat tècnica, per afavorir la millora de l'experiència del usuari.
En navegar per Olocau.ORG acceptes l'ús de galetes. Més informació

Comentaris pregunta 1 de l'entrevista a l'alcalde d'Olocau

Línea
   P : 1.-Sobre l'abocador d'Olocau: qui té la responsabilitat d'este abocador? Qui ha autoritzat l'abocador? Si l'abocador ha deixat benefici al poble d'Olocau, on està els diners? De quants diners estaríem parlant? En cas de que ocórrega alguna malaltia greu, qui és el responsable?
   R : La responsabilitat es de GIRSA, Empresa pública de la Diputació de València. A l'any 1994 i amb la finalitat de restaurar la cantera, s'autoritzà l'arreplega de materials inerts i no perillosos.
   Hi ha subscrit conveni amb aquesta Empresa en el qual el poble d'Olocau no paga les despeses d'abocaments urbans i transport a les Plantes de Tractament de fem que tenen en Guadassuar .
   No té perquè aparéixer cap classe de malaltia ja que la tipologia dels materials autoritzats per a l'abocament, no deuen comportar cap perill.

Linea de separació
Enviat el dia
 Missatge 
03/03/2006
De : Preocupat Tema : L'abocador
respondre a este comentari
La primera pregunta que encapçala l'entrevista a l'alcalde d'Olocau és sobre l'abocador.
És una llàstima que amb tantes coses per què podria ser conegut el nostre poble, haja de ser conegut per l'abocador, últimament cada vegada que llig la premsa és per a llegir sobre el cas "Olocau". Una verdadera pena.
¿Qui va autoritzar l'abocador?.
La responsabilitat davall el meu punt de vista és de qui ho autoritza i després es queda tan ample, i va ser vosté el nostre alcalde qui va autoritzar la seua activitat,perquè és així com funcionen les coses en qualsevol poble, i és el nostre alcalde qui ha de preocupar-se que el que succeïx en ell o en qualsevol altre lloc d'Olocau siga el correcte, crec que ens ho deu "Senyor alcalde", ¿a qui sinó és a l'autoritat local li correspon autoritzar o NO autoritzar qualsevol activitat en el seu municipi?.
Crec que després de tot allò que s'ha llegit en premsa ens mereixem una sèrie d'explicacions i actuacions per la seua banda i no un parell de línies llevant-se les puces de damunt en un periòdic o en una entrevista.
I jo em pregunte també: Si vosté diu que hi ha "un conveni subscrit amb esta empresa en què el poble d'Olocau no paga els gastos d'abocaments urbans, etc".¿Com és que se'm cobra religiosament cada any una "taxa per fem"?, Li demane per favor ens explique exactament a que correspon eixa taxa.
Tornar a l'entrevista
Informació
.: L'entrevista :.
.: Noticies :.
.: Reportatges :.
Titulars de la web d'Olocau.ORG
Olocau.ORG
.: Banda de música :.
.: Cultius :.
.: Descarrega  :.
.: Empreses :.
.: Esports :.
.: Guia de carrers :.
.: Himne d'Olocau :.
.: Història d'Olocau :.
.: La Senyoria, una casa d'exposicions :.
.: L'església :.
.: Localització :.
.: Monuments i fonts :.
.: Notícies d'Olocau :.
.: Paisatges :.
.: Telèfons d'interes :.

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Unknown MySQL server host 'mysql51-34.pro' (1) in /home/andilla/olocau.org/inc/meteo2015/T4.inc on line 2
Error en la conexión amb la bd
Bústia de correu eletrónic | Olocau.ORG © 2000-2024 | Avis